Lectors erràtics

Arran de l’exposició “Ariella Aïsha Azoulay. Errata” a la Fundació Antoni Tàpies es realitza un treball a partir de les pràctiques de l’artista. Ariella Azoulay a “Errata” interroga els relats històrics a partir de la intervenció dels elements que contenen aquests relats, amb un important protagonisme en l’ús de la fotografia.

La nostra feina ha estat analitzar com es pot revertir el coneixement establert i generar una reflexió i relectura de la història explicada. Hem buscat un element quotidià per a intervenir i triat les notícies del diari, tot incorporant en les seves pàgines diferents maneres de qüestionar els seus continguts.

Per setè any consecutiu, a través de les càpsules AlterArte del Centre de Formació i Prevenció de Mataró, apropem la cultura al col·lectiu de salut mental treballant dins la Fundació Antoni Tàpies amb la participació de Grup CHM Salut Mental i Fundació Els Tres Turons.

Sobre aquest Blog

#artcom és el Projecte mitjançant el qual la Fundació CHM Salut Mental pretén facilitar la inclusió i la participació social a partir de projectes de creació artística que impulsen processos de creació col·laborativa i de lògica comunitària.

Entrades recents